„Обединен фронт“

печат

Обединен ФронтПет момчета от Пловдив, по на шестнайсет-осемнайсет години, с маски на лицата, самоопределящи се като ляво мислещи, бяха представени от председателя на комунистическия клуб „Че Гевара“ Павел Иванов като първата младежка антифашистка и антинацистка организация – „Обединен фронт“.

„Няма да си покажем лицата и да си кажем имената, защото фашистите и неонацистите от „Кръв и чест“ и „Комбат 18″ ще ни бият“, признаха момчетата от новата организация, която наброявала около трийсетина членове, докато фашистите били многократно повече.

Ето и още една новина по темата:

Тези дни МВР арестува като наркопласьор 23-годишният А.И., криминално проявен, известен с прякора Далаверата. В квартирата на задържания са открити различни по големина и размери пликове с амфетамин с общо тегло 420 грама, 41 таблетки екстази и пликове с марихуана. От тавана в една от стаите висели за сушене множество стъбла канабис, а на масата полицаите намерили електронна везна, с която били теглени дозите. Иззети са още автомат “Екол”, три пистолета, четири пълнителя и 22 патрона за тях.

Далаверата признал, че преди години бил привърженик на движението Скинхедс – за това говорели и облепените по стените на стаите плакати на Хитлер, както и една от многото татуировки по тялото му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *