ЦРУ РАЗРЕШИ метода на разпит, познат като "мъчения с вода"

печат

ЦРУ метода на разпит, познат като „мъчения с вода“, който представлява на практика давене. Директорът на ЦРУ Майкъл Хейдън е забранил мъченията с вода по препоръка на заместника си Стив Кепис и е получил одобрението на Белия дом да извади тази практика от списъка с разрешените следствени методи.

Явно са се сетили, че човешки права съществуват и във водата, а не само над нея. Решението е било взето миналата година, но не е било обявено публично, сигурно за да не предизвика ответни реакции от страна на групите – защитници на правата на палачите.
Американски представител на разузнаването казва пред „Ей Би Си“: „Би било грашка да приемем програмата от миналото на премине в бъдещето непроменена“. Пред това основание критичните репортери замълчали благоговейно и избухнали в овации.
Някои нахални типове обаче имаха наглостта да попитат, след като се забраняват мъченията с вода, дали се разрешават мъченията без вода. Пълното мълчание в знак на потвърждение ни убеди, че „демокрацията е комунизъм“ и ние всъщност живеем в лелеяното светло бъдеще. Остава само да започнем да чистим китайците, славяните и аборигените по причина сгрешен генетичен код.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *