БСП иска скъпи билети в София

печат
Общината търси заем, за да спасява градския транспорт, докаран до фалит заради постоянното „източване“ и некадърно управление

„Или цената на билета ще се увеличи, или няма да има градски транспорт“

Това е заявил Георги Кадиев, общински съветник от БСП, на заседанието на СОС при обсъждането на точката „осигуряване на финансиране за „Център за градска мобилност“ ЕООД, чрез сключване на договор за кредит с Европейската банка за възстановяване и развитие.“

Простичко казано, общината търси заем, за да спасява градския транспорт, докаран до фалит заради постоянното „източване“ и некадърно управление, а пък „социалната“ БСП в лицето на Кадиев му е намерила леснината с формулата „за какво ни е заем, бий брашнения чувал“, тоест да се вземат парите от хората, ползващи градски транспорт.

Това не е първото подобно изявление на Кадиев. Нароченият от журналистите за „ново лице“ на БСП беше човекът предложил неплащането на сметките към Топлофикация да се криминализира… Същият нагъл другар искаше да вкара в затвора няколкостотин хиляди от най-бедните граждани на София, на които държавата десетократно вдигна цените за отопление в рамките на броени години и дори им забрани да се „откачат“, докато не ѝ платят безумните сметки на бандитското крадливо дружество, в ръководството на което и самият Кадиев е участвал.

Трябва ли изобщо да се учудваме, че не му дреме за бедните? На последните кметски избори в София, Кадиев беше кандидат за кмет и загуби катастрофално, въпреки, че неговият патрон Р.Овч. заяви тогава, че всъщност бил спечелил, защото БСП-то било взело пет гласа повече от предходните избори… По време на кампанията Кадиев каза, че не иска повече БСП да бъде смятана за „партия на бедните“, а за партия на „успелите“.

„Успелият“ другар говори глупости, защото БСП никога не е била партия на бедните и те не гласуват за нея, но с това за „успелите“ сме съгласни – БСП е партията на всички мръсници, „нагушили“ се от „прехода“, организиран от самата нея – политическо лице на мафията и гарант за грабежа над народа.

Билетчето най-вероятно няма да бъде увеличено. Провокацийки на дребно от страна на БСП, с които обаче записаха нова черна точка в Тефтера, от който един ден всички сметки ще бъдат уредени.

bezlogo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *