Вие не сте анархисти в „ДЪРЖАВНА АНАРХИЯ“, от СКРИТ ВИД

печат
Използвам случая, след като изпратих коментар под една от темите, досещайки се, че е възможно едно по-мащабно развитие на идеята, във въпроса – що е това Анархизъм и дали мястото му, не е заимствано от Държавната власт, скрита от погледите на хората в общество, подобно на българското. Където анархизмът, се е слел с управлението и то, напълно доказуемо, точка по точка, стъпка по стъпка, назад към извършеното в началото му, когато се е зараждала идеята в умисъла нещо да се направи, за постигането на резултат.

Коментарът е по-голям от мястото за коментар, затова и темата продължава в линковете, но се разширява до идеята на Държавния Тероризъм и стадното мислене на т.нар. обществото в държава, изградена и поддържана в момента от същия терористичен псевдо-държавнически план.

Тук няма анархия, а особена подредба на качествата и разпределянето им според вярващите на тероризма, нека ги наречем, срещу невярващите в него, от друга страна.

Вие не сте анархисти, а управляващите посредством анархия и не особено скрит тероризъм, за едно по-мащабно разследване и въвеждане на Закон за Преследване на Разбойниците З-П-Р, или Закон за Разбойниците З-Р.

ДЪРЖАВНИЯТ ТЕРОРИЗЪМ и „народните водачи“.
http://man88nam.blogspot.com/2009/02/blog-post_8298.html

ДЪРЖАВНИЯТ ТЕРОРИЗЪМ – ПРИЛОЖЕНИЕ.
http://man88nam.blogspot.com/2009/02/blog-post_17.html

ПОНАСТОЯЩЕМ С ЦИТАТ (АНАЛИЗ)
http://man88nam.blogspot.com/2009/02/blog-post_23.html

Продължението следва.

За вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *