ЗАЯВЛЕНИЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА НА АНАРХИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Редколегията на вестник „Свободна мисъл“, която по редица причини е единствен говорител на Федерацията на анархистите в България, уведомява симпатизанти, любопитни и недоброжелатели, че „официалните заявления“ на Федерацията в периода 2007-2015 г. не отразяват текущото ни становище, освен ако не са изрично потвърдени във вестника през изминалата година или не бъдат потвърдени отсега нататък.
От този брой (януари 2016) и занапред, за да спрем появата на различни „документи“, „декларации“ и „призиви“, уж от наше име, но без нашето знание и съгласие, заявяваме, че всички „официални становища на ФАБ“ се печатат на страниците на „Свободна мисъл“ или публикуват в сайта на същия вестник. Единствено за тях отговаряме, зад тях заставаме, с тях се ангажираме.
Затова, когато чуете или прочетете някъде, че ФАБ „официално“ била решила да приеме будизма, да участва в избори или да се занимава изключително с модни ревюта на декоративни кученца, молим ви да проверите дали същата „информация“ фигурира във вестника, подписана от Редколегията като СТАНОВИЩЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА.
Ние тържествено обещаваме да не честваме 1 април, за да не се чудите кое е истина, а кое недоразумение, провокация или опит за злепоставяне. •

Редколегия на СМ

print

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *