хумор

Предаване за свободата на живо: http://era.a-bg.net/

хумор

Мнениеот chichkata » 16 Окт 2009 23:40

Тук ви предлагам да кажете всеки каквото има..и се сети..вицове, скечове, глупости, поезия, песни..
Вече разбрах за някои идеи, ако не ги видим тук, то, надявам се да ги чуем он лайн..
[b]memento mori[/b]
Аватар
chichkata
Маниак

Re:хумор

Мнениеот chichkata » 16 Окт 2009 23:53

а може би просто теми и думи, които намирате смешни, сатирични, изненадайте ме, изненадайте стария чичка, себе си, слушателите, не пишете нищо тук дори, просто се обадете, подгответе нещо ..кажете, провокирайте анархистите, провокирайте хората, които са уж свободни, дали наистина сме, дали наистина са?!...светът е оцелял казват защото се е смял..Е, няма не знам дали ще е хумор, ако платите някъде за да спре тока на цяла България / хаха, дали пък ни слуша цялата страна, леко съмнение имам.. :P :P ;D/ за да няма предаване и се обадите от алтернативна станция мегафон от космоса, но пък..
п.п. по принцип ви предлагам да пишете тук за хумористични идеи, за в бъдеще също..просто ги кажете, а скеч или виц ще развием на основата на тях.
[b]memento mori[/b]
Аватар
chichkata
Маниак

Re: хумор

Мнениеот S(a)tan » 01 Яну 2010 23:57

Аз имам едно прекрасно ебаване с любими групи, сътворено по образец на едно Sex Pistols vs Clash (ей сега ще издиря линк), но и двете са на английски. Да поствам ли? Може и да превеждам, но в момента правя ppt превод на английски на Дневника на един пънк (има го във vbox-а, много е фън, сигурно много хора го знаят), та ако ще превеждам собствените си простотии на български ще трябва да ме почакате малко :)
a, намерих и линкчето:
http://www.acidlogic.com/sexpistols_clash.htm
това е на някъв пич (американец явно),
njoint :)
Sometimes when you win, you loose.
Sometimes when you loose, you win.
Usually when you loose, you loose :D
Аватар
S(a)tan
Начинаещ

Re: хумор

Мнениеот chichkata » 02 Яну 2010 14:55

Пренеждай... :)
[b]memento mori[/b]
Аватар
chichkata
Маниак

Назад към Е(волюция) Р(еволюция) А(нархия)