Призоваваме живите

3 май – Когато богатите ограбват и убиват бедните го наричат бизнес, когато бедните се съпротивляват, го наричат тероризъм…

печат

Размисли по темата плюс кратък отговор на ето това:

http://parliament.bg/bg/plenaryst/ID/2724

Питане от народния представител Емил Василев относно политиката на Министерството на вътрешните работи за противодействие на терористични заплахи, свързани с крайно леви екстремистки и анархистки организации в България.

Актуалният въпрос на дУПЕтата от РЗС до Ц. Цветанов зададен в заседанието на Парламента от 30 март,  не заслужава официален отговор от „анархистките организации“ в България, тъй като ни е под нивото, но един кратък разбор може.

Подобни публикации

Честита нова 2020 година

Сапатистите

Отново за солидарността

1 коментар

  • Весо и Златко,
    Слушах вашия свободен разговор, където правите един вид разбор на глупави просташки приказки – и въпроси, разисквани в (държавния бродел) парламент от вашите политически циркаджии в държавната лудница.
    Да бъда откровен, никак не се учудех, даже нашите ганьовци са доста позакъснели. Аз очаквах подобни копирания на приказки и закон чета да бъдат изковани у вас веднага след обявяването на президента тогава „пищоладжия“ Буш война против неузаконения от държавата тероризъм. С една дума всякакъв активизъм за свобода против държавата и нейната привилегия на държавен тероризъм да бъде смазан в неговия зародиш. Изненадата за мене и моята фамилия бе на края на предаването, да чуем посветената от вас двамата народна песен специално на мен „дядо Златко в Нова Зеландия“. Благодаря най сърдечно и на двама Ви. Вие успяхте да ни разчуствате фамилно, моя инвалид син не спира да е в възторг за специалната чест и за хубавата българска народна песен. неговия анархизъм е съвсем различен от моя, самостоятелен, не революционен с християнска подкваса симпатизатор на Толстой и Ганди против всякакво насилие.
    Поздрави, Златко Златков – Нова Зеландия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *