2 февруари – 60 минуткa на омразата :))

печат
Темата – водещите ще плюят наред. Кандидати за тази „чест“ не липсват, даже няма да ни стигне времето да ги „уважим“ всичките…

Подобни публикации

Честита нова 2020 година

Сапатистите

Отново за солидарността

3 коментара

 • 2 февруари – 60 минутки на омразата :,
  Здравеи Златко,
  Аз съм напълно съгласен с изказванията на Весо на 2 февруари в вашите дискусии на живо, относно цензурата и хищнииците милиардери. Защо?Понеже тяхната доброта и благородтсво според тебе Златко, че помагали с по някой милион тук таме е не само детска залъгалка а е мръсна морална подигравка на същите с милионите мъртви души – бедни хора по света. Ако тези господа да ги наречеме така, бяха истински заинтерисовани за бедния народ щеха одговорно да заплащат наедно с 90% народ своите данаци, вместо да предизвикват протести на глобално окопиране.Наместо трохи и патерици и робска зависемост на животинско съществование,могат да помогнат истенски като се откажат и премахнат всякакъв вид изкуствени субседации на забогатяване,най силното оръжие на силните в безсрамната борба да има неравенство междо отделни индивиди и държави.

 • Разговорът клонеше леко към майтап и не обмислях много думите си. Не помня точно какво казах. Но мисълта ми беше следната:

  Какъв е човек в личния си живот и какъв е в обществения, са две различни неща. Към близките си и сред тях човек може да се показва състрадателен и любящ, а в политическо отношение да подкрепя какви ли не извращения. Контанстинов би казал на такива хора „идиоти или лицемери“, аз обаче не бих ги охарактеризирал толкова лесно.

  Според мен това е сериозен психологически въпрос, сигурно би било хубаво да имаме отговора му. Друг в въпросът, че съвременната наука е дотолкова обуржоазена, че дори не бихме могли да го поставим пред нея (Как си представяте някой психолог да излезе с обяснение за това, че Бойко сам си вярва като лъже народа). Трябва едва ли не да откриваме нова психология, за да си отговорим на този въпрос.

 • Златко,
  Вервам че се познаваме много добре,но да се върнем пак 2 февруари 60 минутки – на вашия свободен разговор „мохабет“ с Весо. Аз също така както тебе си направих поло сериозна „гаргара“ с моята критика – коментар. С същата идея – цел да се получи атмосфера на ожживление,повдигане на интерес на комуникации, критики и бъдещи дискусии междоу слушателите. Моя другарски съвет към вас е продълавайте в същи дух, вашето предаване на живо става наистена все по живо и интересно за слушане. Далечни поздрави от New Zealand
  Zlatko Zlatkoff.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *