Още за протестите

печат
И тази седмица няма да успеем да направим предаване. Затова пък продължаваме рубриката „Думи от сърце“ с разговора за протестите у нас.

Подобни публикации

Поздрави от портала на СУ

Отново за солидарността

Атака срещу солидарността

3 коментара

 • Но какво може да се направи, когато се окаже че недоволството и протестите не могат да бъдат траен коректив на властта? Тогава би трябвало властта да отпадне и да се превърне в ненужен предмет. Като един развален часовник, който не може да се поправи.
  Слушам и други подобни радиа (по интернет) и на скоро ми направи впечателение едно предаване, в което се обсъждаше дали движението Окупирай в САЩ не е по-добре да спре и да се търси друг начин, защото нищо съществено не се постига. Властта заздравява позициите си, а бедните и безработните прдължават да се увеличават.
  Сега си мисля нещо.. ако М$ Windows стане с отворен код, това безспорно много ще улесни потребителите му. Да, ама няма да стане с отворен код 🙂 Трябва да го изтриеш и да го смениш с нещо друго.

 • Така излиза, но логиката рядко е достатъчна, за да накара човек да действа…

 • Коментар,
  За протестите – 20/02/2012,
  Свободна Мисъл в последно време закъснява много, затова не зная какво е писано относно протестите. Но, като слушах радиото напълно съм съгласен с казаното на Георги Константинов относно протестите. С една дума, няма смисъл за напразно идейно неподготвено парадиране на протести, без да се постигне положителна цел. Много мъдри поучителни слова и мисли. И каква по умна идея за идейния заряд и енергия на младите, да се включат и реализират интелектуалните си сили в нашата трибуна Свободна Мисъл. Златко Златков – Нова Зеландия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *