Как да четем новините

печат
Информацията достига във все по-големи количества, но все по-изчерпана, подрбана и изкривена. Все по-манипулирана. Как да приемаме новините, как да се ориентираме в тях?
Като обикновени хора, алтернативисти, Златко Костадинов и Георгиус Мавракис предлагат своята рецепта за начина, по който да четем новините на деня и коментират новини, които бяха тънко подминати от масмедиите.
За да не попадаме в капана на медиите, добре е да сравняваме новините от телевизията със случващото се наоколо и с това, върху което имаме конкретни наблюдения.
Колкото по-далеч е нещо от нас, толкова по-изкривено го виждаме. И толкова по-благодатно е за изопачаване.

1 коментар

  • КАК ДА ЧЕТЕМЕ НОВИНИТЕ,
    Отлична нова АЛТЕРНАТИВНА идея на тим Мавракис и Златко, да се създаде интерес за търсене на истината без капиталистически интереси и манипулации на „КОНТРОЛА“ – ДЪРЖАВНИТЕ МЕДИИ. Видеото е стъпка напред към пробиване и откриване грозната пъклена цел на държавния МИТ, (владей, разделяй управлявай, манипулирай и баламосвай), всичко за пари и власт.
    Да, късия недостатъчен разговора бе доста общ, но доста поучителен
    за интересуващите се за социална правда в нашето бъдещо свободно общество. Много добре, специално Златко показа полицейската бруталност пазителите едновременно на държавата и на държавния елит „КАПИТАЛА“. Много добро впечатление ми направи компетентността на Мавракис и Златко за изкуствените създадени от самите тях поддържани раздори световно и специално в Средния Изток от глобалния елит и големите държави – „Big brother – George Orwell“
    Златко Златов – Нова Зеландия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *