Битовата престъпност – решението

печат
Има ли решение проблемът с битовата престъпност? Работи ли „решението“ на държавата? Можем ли да се самоорганизираме срещу престъпниците? Какво е решението на „алтернативистите“?
Отговорите на Златко и Мавракис, в предаването „Блогът на Мавракис“, по Телевизия Стара Загора.

1 коментар

 • Zlatko Zlatkoff

  БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ,
  Битовата престъпност по начало е била, и ще бъде една от най важните социално болезнен и трудно разрешим хронически обществен въпрос. Златко е напълно прав в неговото логично и обективно изказване „РЕВОЛЮЦИЯ и само РЕВОЛЮЦИЯ“ ще реши въпроса. Понеже това е продукт така да се каже на, „РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ“ принцип, съществуващ в корените на всека власт в нейните разновидни институти, от там в самото разнебитено общество. Въпроса не е лек, преди нашата ера са се занимавали философи и учени както Демократ, Зенон, които стигат до идеята за пълна демокрация „ Народно Самоуправление“ благодарение на които идеи по после специално през 19 ти Век, нови учени философи революционери дооформят великите идеи в единствения федеративен идеал АНАРХИЯ, осъществим само чрез СОЦИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ.
  Жалко че масите са много умело контролирани и насъсквани от елитните йерархии да се само изтребват в името на БОГ и ЦАР – всевишна власт. Малките всекидневни криминални явления в нашето полу мъртво общество са продукт на изкуствената лъже законност, че без власт, армия и полиция да пази реда и ни „брани“ от всеки външен и вътрешен враг ще настъпи баналното повтарящо ни постоянно „БЕЗРЕДИЕ – АНАРХИЯ“ . Нашите противници не са само властващите с техните престъпни институти и множеството подчинени лентяй – лакей на „КОПАНКИТЕ“. Най лошото за нас е че държавните цензори и медии правят масите да вярват на техните лъжи вместо на нашите истини. Ние знаем много добре престъпностите са дело изключително на властта – паразит с армии от паразити. С една дума ПРЕСТЪПНОСТИТЕ днес на прост език казано са белите дробове на ВЛАСТТА – и ДЪРЖАВНОТО ОБЩЕСТВО. Ако горните бяха толкова загрижени за реда и законността, те биха (както аз казах тук на едно малко събрание), създали най различни младежки клубове за УПРАЖНЕНИЯ – ГИМНАСТИКИ, КОМПЮТРИ, музика всякакъв вит АРТ и ред други занимания за възпитаване на младежта в взаимна обич – взаимопомощ, ред и законност, вместо постоянно увеличаване на полицай и затвори“.
  ДА, ама какво ще стане с всички нужни кучета на властта от простите полицай до богопомазаните СЪДИИ? Които притежават патентован монопол на административната власт, да се гаврят всекидневно с своите предизвикани виновни и невиновни жертви пращайки ги по техните възпитателни затвори да се завърнат след време много по опетни бандити, много пъти и убийци??? Златко е прав че вън от България частично съществуват на местна почва само организирали се групички ;„Комшии“ по квартали и в града от собственици на магазини, което помага до нейде да запазват собственостите и себе си, но тези самоорганизирани акции си остават изолирани. Мизерията, глада и безправието в нашето държавно общество са истински ИНКУБАТОР на все по нови и нови специалисти криминалисти – „БИТОВИ ПРЕСТЪПНИЦИ“. За мене и за всеки анархист спасението – отговора на Българското и световно капиталистическо общество е само в „СОЦИАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ“, пълно унищожаване на държавната чудовищна – машина, гнездото на всяко зло безправие и неравенство и заместване с ФЕДЕРАЦИЯ, на базата на истинското ФЕДЕРАТИВНО демократично САМОУПРАВЛЕНИЕ.
  Златко Златков – Нова Зеландия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *