Черен Блок: една история за насилие и любов

печат
Какво е Черният блок? Защо хора, които мечтаят за свобода, палят и рушат? Участничка в Черния блок отговаря на тези въпроси.

 

Без да подкрепяме безрезервно тактиката на Черния блок, мислим, че думите ѝ заслужават внимание.

3 коментара

 • Nihilismo o muerte

  действително хората показват недоволството си от обществения затвор които глобалната плутокрация изгради.Докато тук анархистите дори и това не правят.Така наречените български анархисти–––комунисти са намерили решението : технологичния прогрес ще ги освободи , а властта ще се предаде , ти само стой и чакай … Страдащите подкрепяте с умиление и ги описвате със съжаление , но на тяхно място не отивате !
  Организирайте поне един затворнически бунт or smth.GOD
  So useless……

  • Имаш поведение на класически трол – много приказки, които се изчерпват с изречението „Не ме кефите“. Еми добре, чувствата са взаимни, не виждам смисъл продължаваме да ги изразяваме.

 • Nihilismo o muerte

  Почкайте малко едър и обемист г-н Костадинов ! Сред всички ненужни псевдокулутри които се вирят сред българското общество смятам че анархистичната култура може да даде много на нашето, най-малкото защото плановете на българските революционери в голяма степен и доколкото знам са били за общество свободно от всякаква власт.Почти наивната им визия за следосвобожденска България е била нещо от сорта на : Нашата градина е България да сеем и жънем дружно.Затова поне от кумува срама имаме да връщаме на националните ни герои за несбъднатата свобода за която са дали живота си.Просто съм разочарован че една такава алтернатива на сегашния модел на подтисничество се задоволява с чакане на „по-добри времена“ които може и да не дойдат.Ако го ударите на времената бяха такива като българските политици…..Пък и от друга страна нима желаете да се капсулирате в малката ви анархистична група и да вършите медийна си дейност или желаете действително да имате връзка с българската младеж и да отговаряте на нуждите им за по-свободно общество.Well thats for you to decide.И не би следвало да отчуждавате дори най-малкия помен от внимание към вас след като анархистите в БГ са толкова малко.Всъщност съм гледал много предавания с вас и съм на мнение че сте един от най-добрите ракиени интелектуалци на нашето общество.
  Да сте жив и здрав , ако не друго.No hard feelings and all

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *