За анархизма по тв „Стара Загора“

печат

Част от екипа на радио ЕРА гостува в „Блогът на Мавракис“ в телевизия  „Стара Загора“.

 

3 коментара

 • Блогът на Мавракис . ТРИБУНА на СВОБОДАТА,
  „Ашколсун“ на коментатора и на блогът Мьвракис предвестник на новото утро.
  Предаването както предаване бе феноменално издържано от всяка гледна точка, дано се чуе и оцени от всички любители – борци за бъдеш свободен самоуправляваш федеративен живот!!!???
  Жалко че се съмнявам в това, ако съдим от нямане на коментари първо от наши анархисти, второ от потомците на болшевишките злодей -изроди, и трето от новите заблудени младежи продукт на днешния пазарен капитализъм.
  Но, по важно от всичко в предаването което ме направи да се почуства в седмото небе от възторг и вяра в нашето бъдеще бе блестящото интервю на Златко и Весо. И двамата без грешка и без всяка излишна бомбастичност от миналото, най реално – обективно на прост литературен разбран език описаха исторически революционния анархизъм както най хуманитарна алтернатива идея и движение, с което успяха да „забучат – забият още един перон в ръждясалия ковчег на най големите оплюващи Анархизма лъже разбойници БОЛШЕВИКИ. Старата 2013 година е към своя край, аз пожелавам по щастливо бъдеще на всички в майка БЪЛГАРИЯ, а на Златко и Весо още по голям успех в бъдещите 2014 годишни предавания. Не е нужно аз да припомня, че технологията – медиите днес са най силното оръжие на властта, но по начало са наши принадлежащи на свободния човек. Наш дълг е да ги използваме в момента и превземем в близко бъдеще.
  Златко Златков – Нова Зеланди

 • Е сега няма коментари, защото го гледахме на живо онлайн и даже нямаше време да ни отговорите на всичките въпроси по скайп и фейсбук….така че скоро пак да направите такова предаване!

  • Май трябва да подчертая, че Златко Златков не съм аз, а друг човек, живеещ твърде далеч. Колкото до ново предаване, само убеди Мавракис да ни покани 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *