„Подкрепете бизнеса!“ С нов рефрен!

печат

Тази сряда партия Възраждане организира национален протест в София. За целта от партията организират безплатни автобуси от цялата страна с цел на протеста да бъдат събрани както редовите членове и симпатизанти, така и множество обикновени хора недоволни от зелените сертификати и начина по който властта управлява пандемията. Дори наши симпатизанти ни призоваха да участваме в събитието.

Целта на мероприятието е партията да използва масовото недоверие и страх сред народа за да натрупа политически дивиденти, които да вкарат „Възраждане“ в правителството на следващите избори. Такъв тип политически кампании – експлоатиращи страховете на хората, са патент на националистическите партии, независимо дали говорим за бежанци, цигани или ваксини. Затова призоваваме всички, независимо дали се противопоставят на зелените сертификати, дали подкрепят или не ваксинацията и т.н. да не се оставят да бъдат използвани от една политическа партия в домогванията ѝ към властта.

На работниците, пенсионерите и студентите, които обмислят дали да се включат в активното мероприятие на „Възраждане“ припомняме, че партията заема последователни анти-работнически и анти-социални позиции. Политическата програма на „Възраждане“, по подобие на сродните ѝ националистически формации като НФСБ и ВМРО, е сред най-неолибералните политически програми измежду парламентарно представените партии. Тя включва дерегулации, приватизация на здравеопазването, привилегии за бизнеса и орязване на социалната система. Подкрепата за партийното мероприятие на „Възраждане“ не е позиция срещу властта, а подкрепа за представителите на най-неолибералната и антисоциалната ѝ фракция. Не ставайте съучастници в собственото си ограбване!

ФАКБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.