Да го посрещнем подобаващо!

печат

На 10-ти Юни, по покана на нашият любим президент, в България се очаква да дойде президентът на Съединените Американски Щати, неуморимият борец за свобода и демокрация, геният на световния антитероризъм Джордж дабълю Буш.

Откакто беше избран за президент на най-могъщата империя в света, неговите действия са пример за неуморно преследване на целите, непримиримо отстояване на идеалите и, между другото, идиотизъм от световен мащаб. Политиката на държавата управлявана от него е образец за загриженост и добра воля за бъдещето на човечеството, същата, каквато са демонстрирали останалите империи от Рим, през Испания, Англия, та до Третия Райх. За да защити своята държава от терористите, той накара целият мюсюлмански свят да я намрази още повече. Вкара без съд и присъда хиляди хора в Гуантанамо в името на свободата и демокрацията. Не се поколеба да излъже своя народ и ООН за да намери оправдание да нападне една беззащитна държава. За доброто на иракския народ прати наемници от цял свят да го тероризират и така подложи себе си под ударите на международните закони, по които бяха бесени нацистите в Хамбург. За да направи държавата си образец за свобода, той я превърна в най-големият полицейски участък в света, в който полицаите могат да те арестуват заради това, че носищ брада. За да помогне на еволюцията, остави негрите в собствената си държава и бедняците по цял свят да умират като кучета в името на естествения подбор. От солидарност към колегите си от „висшето общество“, той им осигури евтин петрол за сметка на децата, които умират като мухи от липса на вода и лекарства в Ирак. За да не разсърди израелските си приятелчета, подкрепи безнаказания геноцид на последните срещу ливанското и палестинското население. Въртя се като червей в буркан, само и само да не бръкне в джоба на другарчетата си, като реформира най-вредните за екологията индустрии.

Неговите самолетоносачи и бомбандировачи обикалят целия свят и разнасят евангелието и свободата, заедно с обеднения уран, върху главите на невинните хора.

Накратко, той е един жалък лъжец и убиец, от когото би се погнусил всеки уважаващ себе си човек. За съжаление има достатъчно хора, които се чувстват сред свои в неговото обкръжение – като се започне от тези, които му дадоха нобелова награда за мир, мине се през „нашите момчета в Ирак“ и се стигне до човечето Първанов, с което си ходят на гости. Тези хора го доведоха в знак на солидарност с мерзките му дела. След като ние не можем да спрем посещението му, трябва поне да покажем погнусата си от него. Трябва да покажем, че ако някои от българите са готови да го погълнат ако трябва, то тук има хора, които обикалят подобни индивиди отдалеч, за да не се омиришат. Акциите вече започнаха, както можете да видите от снимката. Нека кулминацията бъде на 10-11 Юни, нека го накараме сам да се погнуси от делата си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *