За тероризма преди Коледа

печат
За два дни станахме свидетели на три атентата в Европа – в Анкара, Берлин и Цюрих. На пръв поглед ги извършиха хора с различни позиции, но няма ли между тях нещо общо? Ако погледнем малко по-дълбоко в историята и идеологиите, виждаме приликите между терористите – от Турция до Лондон, по целия свят и край нас.

Участие на Златко в телевизионното предаване „Блогът на Мавракис“.

1 коментар

 • Zlatko Zlatkoff

  “TERORISM”.
  Мавракис и Златко, пак на не напускащата световните медии модна тема (Сладката дума на мръсния родоначалник патентован терорист каубойца Буш) „ТЕРОРИЗЪМ“.
  Тази многовековна тема – въпрос е съществувала, няма специфично начало в човешкия род и няма да има край в държавното общество. Тероризма, в традиционния си процес на различни времена си мени името и формите, независимо дали е на лична или обществена почва .
  1) Личния тероризъм се явява главно както реакция, недоволство, завист, и повече с хора не добре умствено и др., обикновено в по бедните не интегриращи страдащи икономически фамилии и общества.
  2) Държавния род тероризъм, практикуван главно от политическите клоуни – безумци и техните административни институти, главно армията и полицията са най опасните и зверски в техните начени на нечовешки действия в държавните общества.
  3) Религиозния – черковен фанатичен тероризъм не пада по долу с мръсната си предишна история на убийства от всякакъв род. Инквизициите унищожаваха всичко прогресивно по пътя си, много поучителни и добре използвани от ФАШИСТИ, БОЛШЕВИКИ, днес на голяма мода практикуван в Средния Изток от братята им МОСЛИМАНИ.
  4) Тероризма използван на национална почва, за освобождението от робство на отделни държави е много повече положителен . Да се предизвика общественото – световно действие – намеса, се налагат и използват терористични индивидуални актове, примери има стотици ако не хиляди, може да посочим нашите ГЕМЕДЖИИ в СОЛОН.
  5) На края, при нас анархистите специално в миналото по някога са се практикували такива актове, както по горе, в някой случай и днес става нужда да се правят. Но те са били винаги положителни в името на СВОБОДАТА, главно против държавните потисници и експлоататорски маши.
  6) Аз поздравлявам, Златко и Мавракис в техните общи изказвания за тероризма главно в страдащия близък Изток и богатия Запад.
  7) Новогодишни поздрави и пожелания за по добро бъдеще.
  8) Златко Златков. Нова Зеландия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.