достоен наследник

За украинския геноцид

печат

Получихме тази статия от наш приятел във Франция с предложение да я публикуваме във вестника. Поради актуалността на материала я публикуваме първо в уеб-сайта.

Погледнато от миналото, истинската независимост на Украйна и други региони на царска Русия вече беше предвидена от Бакунин и неговите другари:

Пожелаваме на Полша, Литва, Украйна, финландците и латвийците от балтийските държави, както и Кавказкия регион, да си възвърнат пълната свобода и правото на самоопределение и да се организират според волята си, без никаква намеса, пряка или косвена, от наша страна.

Народное дело, № 1, стр. 6-7; 1868 г.

Оттогава нито царска Русия, нито СССР промениха политиката си на централизация и русификация на неруските етноси. Днес Владимир Путин говори за геноцид над руснаците, но нито един случай не е доказан, освен с лъжите на безмозъчните журналисти на заплата при него. Мнението на Путин се основава на личния му опит като служител на ленинската (ЧК) Щази в Източна Германия. Той задълбочава историческите си познанията в групата на Елцин, предишния глава на руската държава, и накрая благодарение на своята полицейска функция, усъвършенства заличаването на историята на стихийните борби на етническите групи в царска Русия и марксистко-ленинскиият режим в СССР, наложен от Владимир Илич Улянов, наречен Ленин.

Путин като член на ЩАЗИ

Отличен пример за геноцида над историческата памет, извършен от Владимир Путин, е разпускането на неправителствената организация „Мемориал“ на 28 декември 2021 г. От 1989 г. (възползвайки се от прозрачността, лансирана от Михаил Горбачов) тя подхвана историята на разстрелите, затворите и лагерите, чрез посочване имената на хората, мотивите за обвинението, датите на ареста и екзекуцията или освобождаването.

Владимир Путин води неолиберална политика като в Чили, Аржентина, Алжир или Египет. Най-критичните хора са клеветени, обиждани, а след това, ако упорстват – бити или убити. Навални и групите, които го подкрепят, са затворени, забранени, защото критикуват „родината“, тоест неолибералните глупости, планирани от Путин и неговата мафия.

достоен наследник
Достоен наследник

Всъщност геноцидът над руснаците чрез бедност и изоставяне на най-бедните се увеличава при Путин от 1999 г. Въпросът с Украйна е великолепен пример за геноцид над руснаците, наложен от Путин – доколкото дискусиите със Съединените щати и Европейския съюз биха довели до ново разделение на света между капиталистите с частни интереси и държавните капиталисти на които Путин е един от вождовете. Днес Путин причинява в Украйна геноцид на руснаците с всеки боен ден, с всеки убит руски войник! Сайтът за справка с имената на някои убити или пленени руски войници е: https://200rf.com/.

„Другарят“ Джугашвили, наречен Сталин, ставайки все по-малко уравновесен и все по-непредвидим и опасен, принуждаваше сътрудниците сида използват „добрите“ руски възглавници, за да ги сложат върху главата на лудия и да го задушат.

Да живеят руските възглавници!

Смърт на сталинистите, смърт на Путин!

Франк Минц, 27.02.22г

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.