1 коментар

 • Блогат на Мавракис,
  Трибуна – дом на най различни „АЛГЕРНАТИВИСТИ“, хора борещи се за по добро бъдеще на изстрадалия български народ, жаден за свобода.
  В това интересно предаване, както и преди бе с Златко, Мавракис много добре ни запознава в неговите винаги интересни програми, първо с целта на неговото придаване и второ с идейните разбирания на неговите гости противници на днешната остаряла гнила система.
  1) Казах по горе, хареса ми пак много това предаване главно, защото много ясно видяхме две противоположни идеи оформили се после средата на 19 век. Едната представител Чавдар,на ДЪРЖАВНИЯ лъже комунизъм – капитализъм (Маркс,Ленин и световния кръволок„бащата“Сталин), на който станахме ние самите жертви по ЛАГЕРИ, ЗАТВОРИ и ИЗГНАНИЕ. На втората идея (ИДЕАЛ), представител Златко,на свободния революционен федерален АНАРХО КОМУНИЗМ,основан и оформен от Бакунин.
  2) Думата бе дадена първо на професора, който не си е забравил старите уроци от болшевишката диалектика на излишни дрънкания и шикалкавения. Още в самото начало с подаръци се видя лицето на стара лисица, която търси с закъснение приют и кокалче в стари подновени партии. Казвам с закъснение, понеже неговите братя разбойници от всякакъв вид, отдавна са се нагласели на най различни МАФИОТСКИ, патиини и държавни кресла. Той най безсрамно започна да говори за различен вид партийни революции и СВОБОДИ, разбира се които да бъдат само под благословения контрол на държавните и черковни йерархични плъхове и техните контроли – -институти!!!!! Чакай бе герой, „УЖКИМ“ си учен човек стар партиен вълк „С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ И САМО С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ“ , виждам че си забравил великите думи на Ботев и Левски, че те са в борба за пълна свобода.. С една дума, (партиите още са на мода), но според тях и всички нас ако се борим за лъжлива партийна – държавна свобода, излишно ще бъде да се лъжем говорим и жертваме кръв, и днес си имаме такава свобода. Да ме извините, просто ми се повдига вътре да слушам подобни изветряли стари куки, лъже политически клоуни.
  3) Златко, и този път съм в възторг от неговото идейно морално достойно държание.
  4) От моя гледна точка той не само че най реално нагледно и обективно с малко но солидни думи, защити и описа АНАРХО КОМУНИСТИЧЕСКИ идеал както най релевант за дена, но даде да се разбере от всички слушатели, че нашия идеал за сега и за в бъдеще е единствената ХУМАНИТАРНА АЛТЕРНАТИВА, за свободен човешки живот без контрол и робска власт. Поздрави.
  Златко Златков
  Нова Зеландия. 29/3/2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *