Моя път – спомени

печат
Автобиографични спомени на Георги Хаджиев

Том 1

Животът на дейците в едно обществено движение съставлява съществена част от него. И автобиографиите, и биографиите на тези дейци образуват не най-маловажната страна от историята му. А поуките от всеки личен опит, предаден в мемоари, прибавен към други такива опити, довежда до колективната мъдрост, която очертава пътя на общия напредък.

Том 2

Еволюцията на човешките общества, подобно на моретата и океаните, има своите приливи и отливи. Да устояваме и да не се оставяме да бъдем отнесени от вълните при отливите! А през време на приливите да се изкачваме все по-нагоре и да се задържаме на по-високо ниво в следващия отлив.

Поръчай тази книга:

Моя път – спомени

цена: 

Моля, попълнете формата за поръчка и ние ще се свържем с вас относно получаване на книгата. Повече за поръчването на книги можете да прочетете тук

За автора

Георги Хаджиев (известен още под псевдонима Жорж Балкански) е деятел на българското анархистко и кооперативно движение.  Включва се в анархисткото движение в около 1923 г. Посещава Испания по време на гражданската война. Емигрира окончателно във Франция през 1948, където издава безвластническото списание Наш път.

Wikipedia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *