За разместванията във властта

От известно време у нас тече преразпределяне (или разместване) на пластовете във властта. Не само политическата, но също и икономическата власт. Малки и големи олигарси, издигнали се с помощта на държавата по време на „Прехода“, паднаха свидна жертва в казана на собствените си съратници. Най-голямата престъпна групировка, държавата, разчиства конкурентите си с помощта на Големият брат от Запад.

Как това ще повлияе на живота на обикновените хора? Можем ли да разчитаме, че вътрешните борби в системата ще отворят пукнатини, чрез които работническата класа да разчупи статуквото?

Не и докато не се синдикализираме. И не създадем организация, която радикално отхвърля статуквото.

print

Подобни публикации

Свобода за Джулиан Асанж!

Пробужда ли се народът?

Кой организира протестите в САЩ?

1 коментар

  • Nihilismo o muerte

    Бе този Весо млад човек , пък и той от старото предписва.Ако българина се политизира и синдикализира(те по медийте само за политика му пилят и без туй ама тъй че го отказват) и хипотетично в резултат от това се пробие дупка в коритцето на големите прасета , та ярмица да закапе към по-малкото но общо корито на всяко българско прасе.В следствие на това разбира се освен да се политизира и синдикализира българина и ще се сексуализира , и значи по малко ескапел , по-малко презервативи , по-малко аборти и няма да изчезва българската порода до 100г. ами ще избутаме още един век ? Нали ? В мъки , сълзи , ропот и неудовлетвореност ама живуркаме и т’ва е.Ама и тоя сценарии не е много живото утвърждаващ тъй като замества реалното живеене с живуркането , пък и трябва да се признае има известен садизъм да се възпроизведеш в България.Те жените ни затова и все към чужденците налитат.Затова със сигурност е не по-малко разумно да се приложи логиката на Ницшето – Което се клати , трябва да се бутне.Зарежете я тая политика , държавата ,“народа“ , вечните борби сред властолюбците и живейте за себе пък каквото ще да става.Големите прасета живеят в културата на Аз-а , всички останали прослойки биват приучвани че трябва да се грижат за всичко , не че и туй се изпълнява на практика ама все тая.
    Искаме нови неща !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *