18 януари, за анархистическия модел и пропагандата – първи въпроси

печат
Започваме обсъждането на една примерна програма. Сигурно в началото ще имаме много въпроси и малко отговори, но се надяваме нещата да търпят развитие.

Подобни публикации

Кой организира протестите в САЩ?

Работим 8 часа, кой е виновен?

Covid-19: ще прелее ли чашата?

1 коментар

 • Хората не осъзнават ,че държава и капитала им е враг.А и се пасивни.Гледат ни като някви дето вървят срещу тях с мисълта и прякото си понякога въоръжено действие.
  Хората са болни от бацила на системата.
  Те подкрепят държавата ,защото ги е страх от самоуправлението и вземането на решения.Свободата сякаш ги хапе.И те бързат да ни унищожат ,защото като идея си съвпадаме ,но като действие не.
  Нямаме претенцията ,че предложения начин на устройство на едно свободно общество е идеален и ще върви без никакви спънки ,но е алтернатива на сегашното положение.Във анархистката идея всеки вижда себе си.Но ние рушим светогледа им.Може би това е пътя към свободата и осъзнаването.
  Партиите са враг на хората,но те търсят някакъва принадлежност,хванати от нейната измамна свобода.свобода само за едни -принадлежащите на тази партия.Как няма човек да вдигне оръжие,нищо ,че мнозинството я подкрепя.
  Програмата е писана за тея дето са я разбрали .Те ще я опростят и обяснят на обикновените хора.
  Колкото и да са против институциите хората,те някакси смятат ,че се нуждаят от тях.така ,че разрушавам не е точната дума е преструктурирам е по добрата и подходяша дума.
  Смятам ,че е нужна революционна програма.Нещата не могат да се случат спонтанно.
  Брех къв дълъг въпрос беше зададен.Чак му изгубих нишката.
  Тъй и тъй тези криминално проявени типове със стремеж към грабителство ,насилие и власт след една революция ще бъдат в по голямата си част унищожени,а в съществуващо анархообщество ако има хора с подобни стремежи няма да бъдат толерирани.
  Охх голямо задълбочаване ,за едно малко предаване.ура песен.
  Текста е утопичен за роба.Ние не чертаем в детайли .Ние изхождаме от реални случки.и вярваме в човека.Това ,че той не вярва в своята човечност е жалко..А де страха от самоуправление е налице.Всеки един човек е разностранен а не тъп ,какъвто го определя системата.великото бъдеще иска борба и смелост.И пак казвам ,че програмата е за тея дето са се заелуи с пропаганда.за припознаването с програмата ,четейки я всеки ще се срешне вътре.
  дори и да не вярват в доброто у хората.
  не всички лекари са несъвестни.Това го има в реалността.Бе аз го хващам Личните примери са добър пример.Заряда на програмата го хващам.а що се отнася за тея скептици дето го казват това,те просто са се сблъскали със собствената си слабост и с анархиста дето им го е показал.анархиста знае ,че няма да го галят с перце когато пропагандира ,а са уплашени от силата на идеята му и желанието му за борба
  аз съм дотук
  развали ми се звука.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.