Забавяне, но дано си е заслужавало

печат

Вече няколко пъти ни питат защо пропускаме предаването тази седмица. Прощавайте, до последно се надявахме, но не ни остава време да се организираме.

В понеделник планираме предаване за шистовия газ. Днес на протеста имаше 3000 души, ще сме благодарни ако ни пратите интересни клипчета, за да ги сложим тук и да сме по-подготвени за разговора. За самият разговор сме поканили Деница и Драго, някои от вас може да ги познават, останалите тъкмо ще се запознаят с тях :).

В сряда очаквайте разговор за „модела“ (по-известен в историята на анархизма като „програмата“ :)). За да не бъда голословен, прикачам тук текста на Георги Константинов, който се надявам да започнем да обсъждаме. Би било чудесно ако успеем да поканим автора, но се съмнявам да успеем. Повече по темата за програмата можете да чуете в предишното предаване.

Проект за програма на ФАКБ от 1973 г.

О, забравих най-важното – стига някой да има желание, ще се радваме на нови водещи и дори нови предавания, а защо не и нови песни за колекцията. На този етап нямаме кой-знае какви претенции за качество, само за искреност и ентусиазъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *