Анализ на ситуацията – докъде и накъде

печат

Ясно е за коя ситуация иде реч. Събитията се развиват ден след ден. Надяваме се в петък в 20:00 часа да имаме достатъчно информация, за да можем да направим плодотворен анализ.

(3) коментара

  • NZ10
    Анализ на ситуацията – докъде и накъде,
    Може да се каже че за пръв път в България стават такива сериозни да кажем социални събития – окървавени протести, и за чудо на цял свят възнаградени с (Бонус) падането на Бойковото мафия правителство. Толкова години на изморително очакване, най после ножа удари на кокала, после невъзможните скотски условия на живот.
    Байковото падане за мене е чист политически „къч“, този вит на доброволно или притиснато от кризи абдикиране от копанката, мога да кажа че до нейде е обикновено явление в страните от ЗАПАД под капиталистическият чадър (амбрела), дори всемогъщия ПАПА с извинение напълни гащите посред бял ден. Хареса ме анализа на Златко, Явор и на края Весо. Излишно е да се надяваме за някаква революционна дейност специално в днешна скапана България изсушена от всякакви социални комунални идеи за истинско човешко свободно общество. Същата песен в последните години пеят жените в Гърция, протестите се повтарят няколко пъти в годината и там същото,че не могат да си платът тока, рентите и други данъци наложени им за пръв път, каквито ние отдавна плащаме тук за поддържане общите нужди на страната. Съгласен съм с мнението на тримата другари, че това което става в момента в България и на всекаде по света е главно за лични искания, от които елитите – силните на дена ги лишават все повече в всекидневния им живот. На края, не съм напълно съгласен с Златко, където казва че в отделна страна е невъзможна революция? Това е общо мнение на анархистите за осъществяването на такава, но аз лично вярвам че идущата революция трябва да започне в отделна страна, преди да стане световна такава.
    Поздрави, Златко Златков – Нова Зеландия.

  • nadiavam se balgaria da stane parvata anarxichna strana v sveta ,prosto ostanalite shte q posledvat ,takiva sistemi kapitalizam i zocializam prosto sa arxaichni minaxa vremenata na robite.nai golemia prizrak na kapitalizma i cocializma i demokraciata ,,e anarxiata ,,zashtoto e svoboda s 5 zakona t.e.rajdash se svoboden i ne jiveesh v okovi .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.