Поздрави от портала на СУ

печат
Много пъти вече се чува, че нещо ставало сред студентите. Имало асамблеи, четяли се анархистки книги. Не бивало човек да приказва, без да отиде да види.

Ето какво се случва, когато човек отиде да види.

Подобни публикации

Пробужда ли се народът?

Кой организира протестите в САЩ?

За победата на медицинските сестри

(5) коментара

 • Какво се случва? От записа не се разбира нищо.
  Опиши накратко ситуацията, когато имаш време.
  мерси

  • Ситуацията е, че „обикновени хора“ не биваха допускани в университета, с оправданието, че не са студенти. Надявах се факта, че съм анархист, да послужи като обяснение за желанието ми да видя какво става, но надеждите ми не се оправдаха. Не само в медиите, дори на място, нещата изглеждат твърде елитаристки, за да са ми по вкуса.
   Записът е лош, защото не исках да вървя с микрофон напред, иначе ситуацията нямаше да е истинска.

 • Единственият начин да се отървем от управляващи и от държава е всички да спрат да си плащат данъците! Няма друг начин. Държавата е пари и нищо повече. Сринеш ли я финансово, а това става като и спреш кранчето, е свършено с нея. Няма да има пари да плаща на жандармерия, полиция и така няма кой да я „брани“. Едва ли има по-добър начин от това. Не може да излизаш когато ти скимне, за да протестираш и в същото време да бягаш до банката да плащаш „техните“ данъци. 🙂
  Аз самият никога не съм плащал и няма и да платя данък на държавата за каквото и да било, както и не бих взел (ако доживея) пенсията им.

 • Хората винаги се чудят и казват че било „невъзможно“ да се премахне Държавата без революция и кръв, но не се замислят, че всъщност решението е много лесно и ясно. Спрете да им плащате данъците хора! Няма друг по-лесен начин от това. Дори не могат да ви арестуват за не плащане на данъци. Логиката е, че когато сте в затвора е малко трудно да плащате данъци, просто защото зад решетки няма как човек да работи и да изкарва пари. 😉

  • Прав си, че решението е ясно. Само че не е лесно :). Иначе никой нямаше да си плаща данъците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *