Докъде с държавата

печат

Не сварихме да направим живо предаване тази седмица, затова пък ви предлагаме няколко „думи от сърце

Подобни публикации

Работим 8 часа, кой е виновен?

Covid-19: ще прелее ли чашата?

Covid-19: натиск и възможности

(3) коментара

 • State,
  До къде с държавата,
  Да си призная до сега не съм спрял да се боря вътрешно с моето идеен но бездействие и песимизъм, няма по лошо когато човек изгуби вяра в обществото където живее. Не са един и два дни, нито една или две години, а цял живот от 1944 – 2012 да вярваш в една най хуманна реална истина и да си безпомощен да увериш близките около тебе хора!!! Държавните октопод ни медии, парламентарните плъхове и всички гарсони около държавната копанка привсе че „ачик“ лъжат народа, така умело го манипулират да не мислят и вярват в нищо по добро, едни от страх, други за пари продължават да са жертви на държавната чудовищна машина и не само че не ни вярват, но смятат че сме луди.
  Всички знаем че дълго време сме в застой, и не сме направели в последните години нито крачка напред.
  Явор в горното видео в разговор с Златко и другия другар, предлага да отвори нова врата към нашето идейно „възраждане“ бъдеще.

  1) Именно, да започнем най активно да критикуваме и пишем, да обясняваме че „Всяко действие което легитимира държавата е вредно“. Аз ще кажа каква блестяща идея.

  2)Явор също апелира към всички ни, Ние трябва да се подготвим да анализираме и обясним научно исторически държавната къса (6000 хилядна) история на ненужно разрушително съществование, нейната аномалия и вредност за човешкото общество.

  С две думи, аз пак ще подчертая с големи букви, че съм в истински възторг от малкия трудолюбив екип (работни пчелички) на нашето свободно радио предаване на живо. Поздрави . Златко Златков. Н.З.

 • кой е събеседника?

 • О, не искаме имената на всички ни да се разхождат публично в Интернет :).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.