Апокалипсис сега

печат
Ако се запазят сегашните демографски тенденции и емигрирането на няколко десетки хиляди годишно, основно млади хора, страшната истина е, че българският народ ще изчезне още през десетилетието 2030-2040 година
Ако се запазят сегашните демографски тенденции и емигрирането на няколко десетки хиляди годишно, основно млади хора, страшната истина е, че българският народ ще изчезне още през десетилетието 2030-2040 година

През 2050 година, българите в България ще бъдат „екзотично малцинство“, а до края на века ще изчезнем като народ. Данните са на професори от Центъра за демографска политика, оповестени пред медиите на 22 ноември 2010 г.

„България е в състояние на национална катастрофа, българският народ изчезва“, казал някой си Костадин Костадинов. Прогнозите, при запазване на сегашните демографски тенденции, са 800 хиляди българи през 2050 г., 500 хиляди през 2075 г. и т. н., като обратно пропорционално на българския ще нарастват турският и циганският етнос в България.

Тези прогнози не са нещо „ново“, вече няколко пъти бяха оповестявани подобни данни от авторитетни български и чужди изследователски и статистически центрове.

Проблемът на тази статистика е, че работи с официални данни за демографското състояние и показатели и реално не отчита фактора емиграция. Според статистиката, населението на България към момента е 7 милиона и 600 хиляди души. Реално обаче близо 1 милион са емигрирали, някои сезонно (връщат се, пак заминават), но повечето са емигрирали завинаги и няма да се върнат – нито те, нито децата им.

Затова, ако се запазят сегашните демографски тенденции и емигрирането на няколко десетки хиляди годишно, основно млади хора, страшната истина е, че българският народ ще изчезне още през десетилетието 2030-2040 година!

Въпросът обаче не е на статистика и математика – въпросът е кой е виновен? Страшно е положението, но още по-страшно е да се мълчи.

Българският народ през вековете оцеля, преживя, устоя, морално и „демографски“ на чужди нашественици и завоеватели, „наши“ режими и диктатури, кризи, бедствия и национални катастрофи. Сега обаче мутро-олигархията ще ни ликвидира в рамките на едно поколение!

Без съпротива. Дори добичето в скотобойната, като види ножа, усеща и се съпротивлява до последно. А българският народ, мълчи, ляга под ножа и гледа с празен поглед убийците…

Убиват ни с бедност, ниски заплати и пенсии, убиват ни със „здравна реформа“, убиват ни престъпници за 10 лева (разбира се, отвличанията на баровци са по-голям проблем). „Реформата в образованието“ и липсата на всякаква перспектива оставя на децата ни само един път за спасение – летището.

За всичко това е виновна ченгесаро-олигархичната-мутро-чалгаджийска алчна, долна сган. Мразя ги. И други ги мразят.

Омразата обаче няма да обърне цифрите. Не е достатъчно само морално да бъдат заклеймени. Това, което причиняват на народа, се нарича геноцид.

И понеже знаем, че „крадецът плячката не връща, ни властелинът свойта власт“, единственият изход е организирането на хората за решителна съпротива – това е единственото средство за създаване на свободно социално-справедливо общество, преобръщане на „тенденциите“ и изправянето на престъпниците на подсъдимата скамейка.

Веселин Николов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.