Намериха ОМП

печат

ЦРУ най-сетне намери дългоочакваните оръжия за масово поразяване. Само че не там, където отиде да ги търси – в Ирак, – а в границите на новата мишена – Иран. Сателитни снимки разкриха местоположението на ирански комплекс за изстрелване на ракети с голям обсег. На сателитните снимки се вижда, че сградата има същата форма и размери, като завода за сглобяване на ракетите с голям обсег Тепходон в Северна Корея.

От това следва, че Иран е заплаха за световната сигурност и трябва да бъде окупиран, а населението – тероризирано, за да знае, че демокрацията е най-хубавото нещо, което може да му се случи след като бъдат разкарани за сетен път аятоласите и моллите.

Освен това данните от снимките били в подкрепа на инициативата на американския президент Джордж Буш, който започна разполагане на елементи от противоракетния си щит в Полша и Чехия.

Само глупавите мужици не искали да разберат, че снимките доказват заплаха за световната сигурност, дори да носят разузнавателна информация видна и чрез Google Earth.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *