„Едно от най-вдъхновяващите заглавия днес“

печат
Заглавието в една „уважавана“ българска медия е „Испанка на 85 се отказа от милиарди, за да се омъжи по любов“. Фактите обаче са:

 • Испанката е Херцогиня Алба, наследничка на фамилия, прочута с жестокостите си. Имотите и произведенията на изкуството ѝ принадлежат толкова, колкото бългаското черноморие принадлежи на групировката ТИМ.
 • Бабата е на 85 години, затруднява се да говори и често се нуждае от помощ, за да се придвижва. Едва ли въпросните имения и дворци ѝ трябват за нещо.
 • „Отказването“ представлява раздаване на имуществото на 6-те ѝ деца.

Цялата работа стана като с вестниците, които писали „Япония купува български компютри“, пък после се оказало, че Япония връща български компоти. Но така се раждат легендите, с които приспиват умовете на хората. Приятни сънища на всички, които вземат написаното в подобни „медии“ за чиста монета.

Остави коментар

 • Статията не ме впечатли.Дори и малките деца не вярват на нещата които се пишат и се казват по медиите.И те милите знаят че под червенината си ябълката е пълна с червеи,и как е купен мерцедеса на кака им….

  еди коя си“сладкогласна“ любимка навластимащите.Че богатите нямат сърце е отдавна ясно на всички.
  Но има и изключения.Революционното мислене вече няма толква признак класовост.Опира повече до начин на възприемане на случващото се.

  „Отказването“ от имущество…..За такива като тая бабка-просто смърт на нея и нейните роднини.

 • Благодаря за статията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *