„Приветстваме съпротивата на Никос“

печат
Изаявление на турската организация Революционно анархистко действие за протестите от 6 декември.

Днес сме на улиците за Алексис, който бе убит от гръцката държава, и за Никос Романос, който е в гладна стачка срещу репресиите на същата държава от 26 дни.

Днес сме на улиците за нашите сестри и братя, които са ибувани, докато се съпротивяват в Гърция, Фергюсън, Мексико, Кобане.

Днес сме на улиците за Беркин, Али Исмаил, Етем, Арин, Кадер, Суфи Нейат.

Докато държавите убиват нашите братя и сестри по целия свят, ние, революционните анархисти, сме на улиците с нашия гняв към държавата, капитализма, корпорациите и убийците. Дори когато полицията застава на пътя ни и ни атакува със своите пластмасови куршими, газови гранати и полицейски палки, тя няма да успее да възпре гнева ни. Ние се бунтуваме под черния флаг, издигайки своите лозунги.

Страстта за свобода расте, гневът за убитите от държавата разпалва бунта ни.

Революционно анархистко действие приветства другаря Никос Романос и неговата съпротива.

Остави коментар

  • Капитализма не се страхува от анархизма, а само от социализма и лявото. Историята на обществото се ражда със СВОБОДАТА и израства с РАВЕНСТВОТО и се запазва с БРАТСТВОТО – СОЦИАЛИЗМА, но остарява с Олигархията, а умира чрез Егоизма – Капитализма. И това ще се повтаря вечно, докато Христос не раздели агнето от вълкът, и бъде съдия и голям брат във ВЕЧНИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *