Нов удар на ЦЦ срещу силите на злото

печат
СДВР

Нов удар на ЦЦ срещу силите на злото

Специализирана полицейска операция с кодовото име „Бездарните“ е протекла рано тази сутрин на територията на общините Каспичан, Меричлери и Кондофрей. Акцията е съвместно мероприятие на СДВР и ГД „Борба с организираната престъпност“. В хода на акцията до този момент са задържани лицата Къро, Перо, Ластика и Трупчето.

Паралелно с операция „Бездарните“ се извършва така нареченото „привеждане“ в известност и профилактика на криминалния контингент, заяви министър ЦЦ пред Агенция “Фикциус“. Той допълни, че задържаните са известни на полицията високопрофесионални кибици и льохмани. След неколкомесечно разследване, включващо СРС-та, агенти под прикритие, сателитно наблюдение и кристални топки е установено, че по време на управлението на тройната коалиция “Бездарните“ са развили престъпна мрежа за люпене на семки и разпространение на клюки. Има подозрения за връзка между тяхната група и заверата Наглите-Петров-Първанов, целяща дискредитиране управлението на Бойко Борисов (Един е Той и Дянков е Неговият пророк).

През следващите дни предстои задържаните да бъдат безславно пуснати и забравени. Министър ЦЦ увери, че вече се работи по измислянето на подходящо име за следващата акция на МВР със съмнителна мотивировка и краткосрочен ПР ефект.

philipotel.blogspot.com

Остави коментар

  • Щеше да е смешно ,ако не беше тъжно.Пордната акция срещу супер опасни злодеи.Имайки предвид желанието на правителството за успешен PR пред народа да пусне „машината“ и да излови всички льохмани по селца и паланки.А научно доказано е ,че мързела е рецидив.Това се знае отдавна.В зората на човечеството ,когато е трябвало да пестиш силите си ,ако срещнеш по силен съперник.Е осанало му е на човека ,не е бори ,ако няма мотив.Политическият цирк продължава.Смей се народе.Властта е цирк,всички са поканени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.